dinsdag 15 juni 2010

Aangeklede doos

Een paar weken terug kreeg ik een mooie doosje waar een theepakket in zat. Het doosje heeft het formaat van een kleine schoenendoos. Ik kreeg toen het idee om de doos van binnen en van buiten te bekleden met het mooie Tilda papier uit het blok Kitchengarden.
Op de bovenkant wilde ik graag iets met een stempel en iets met ruimtelijke rozen, maar had niets geschikts in huis. De doos bleef dus even  "kaal"staan wachten. Een paar dagen later ging ik naar een tuincentrum om een mooie hortensia te kopen en zag toen wel een kunstplant met mooie bloemen maar ze waren helaas niet in de goede kleur. Ik bedacht dat ik ze vast wel met mijn copics en de airbrush in de goede kleur zou moeten kunnen spuiten. Thuis ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan. En jawel het lukte.

Vervolgens kwam er een volgend probleem om de hoek kijken, want ik wist niet welke stempel ik bij de doos en de rozen vond passen. De doos bleef dus weer een poosje staan tot ik mijn stempels door zat te kijken voor de kaart van nichtje. Toen kwam ik deze magnolia stempels tegen, en bedacht dat die wel mooi zouden zijn bij de doos.

Voor het inkleuren heb ik de volgende kleurnummers gebruikt: YG03, YG95 en E49, E59, E25, E53 en E000, E50, E21, R22/blender en W-1 en RV09, RV34, RV32. Op de pluizen en op de kantjes van de jurk heb ik wat glitter aangebracht. Daarna 2 verschillende vellen Tilda uit het blok gebruikt met een creatables en het geheel op de bovenkant van de doos in elkaar gezet. Eindelijk is hij af, maar wel helemaal naar mijn zin. Ik ben uiteraard benieuwd wat jullie ervan vinden.


9 opmerkingen:

  1. Nou, een hele mooie doos hoor Diane!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi weer Diane

    Groetjes van Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh wowww Diane,Wat een schitterende doos heb je gemaakt.
    Zo mooi is dat papier toch.
    Prachtig die bloemen er op.
    Zo lief die stempel,mooi ingekleurd.

    Liefs Riet.
    ps,hoe is het met je longen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat is ie mooi geworden. dat tildapapier blijft geweldig om te gebruiken.
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig is het geworden, soms heb je wel eens wat meer tijd nodig voor het echt naar je zin is, maar het is je gelukt.
    grtjes
    Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is echt schitterend!.

    gr.Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende doos, de bloemen zijn prachtig, wat zeg ik, het geheel is prachtig.

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow Diane wat is dit schitterend !!!!!!!!!!
    Prachtig papier en die bloemen er bij echt geweldig mooi.
    Groetjes Jannie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou ik vind het helemaal schitterend hoor.
    Leuk om zo'n doos te 'beplakken' Mijn dochter is helemaal gek op spullen van pip studio dus heeft ze een rol behang gekocht van pip en daar al verschillende dozen mee beplakt.

    groetjes, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Ha, wat leuk dat je langs kwam en een berichtje achter hebt gelaten.

Bedankt,
Diane