woensdag 29 september 2010

Voorlopig de laatste borduurkaart

Zo dit is de laatste kaart die klaar lag om te borduren. Ook bij deze heb ik wat met het 3D plaatje gerommeld, om hem passend in het vierkant te krijgen. Zo mijn borduurlap ligt ondertussen naast me, dus dat wordt even wat anders dan kaarten maken. Ik heb er zin in!

O, wacht ik hoop tussendoor wel wat kaarten te frobelen met (voor mij) nieuwe materialen, voor de open dag van Ge-We, waar ik hoop te demonstreren op zaterdag 9 oktober. Alleen die kaarten ga ik pas na de open dag op mijn blog zetten.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Diane,zo mooi plaatje.
  En wat kan je dat toch zo mooi dat borduren.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Diane,
  Mooie kaart is het weer geworden,en ik wens je veel plezier bij Ge-We,ik ben er deze keer helaas niet bij.Dan zit ik hopelijk in het zonnetje.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje weer en zulke mooie kleurtjes! Succes met je demo-kaartjes, maak er maar wat moois van. Ik ben er waarschijnlijk niet, want mijn demo gaat niet door. Ik zou nl. de Aquamarkers demo'en, maar die zijn niet op tijd leverbaar.

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart Diane,zal ze straks nog gaan missen al die schitterende geborduurde kaarten.
  Veel succes met de demo.

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is ook weer prachtig geborduurd! En wat past het plaatje er mooi bij. Ben benieuwd naar je andere borduurwerk! Ik heb zelf ook zo'n leuk patroon uitgeprint en ik krijg zin om eraan te beginnen...
  Bedankt voor je compliment op mijn creatablekaart! Wat leuk dat jij ermee mag demonstreren. Waar? Laat je zien wat je gemaakt hebt? Veel plezier en succes tijdens de demonstratie!

  Groetjes, Loes

  Wat is je blog schitterend met alle school[plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ha, wat leuk dat je langs kwam en een berichtje achter hebt gelaten.

Bedankt,
Diane