donderdag 11 maart 2010

Lieveheersbeestjes

Dat Tilda papier is wel zo mooi! Zo inspirerend.... Ik wilde een kaart maken voor een vriendin die volgende week jarig is. De stempelafdruk helemaal naar m'n zin ingekleurd bij het papier, lukt de kaart niet zoals ik wil. En wat moet je dan met het papier wat je al geponst hebt? Ik balen. vervolgens komt er niets uit je handen. En het gaat allemaal al niet zo snel door een stevige griep (die gelukkig op z'n retour is) Ik kijken of ik dan een andere afdruk heb die er wel leuk bij is. En jawel ik kreeg een paar Tilda's in handen die ik tijdens de vorige knotsgekke kaartendagen heb zitten inkleuren. Thuis gekomen heb ik ze weggelegd en er niets meegedaan. Nu kwam deze me dus goed van pas. Nog een poosje zitten  puzzelen hoe ik met de onderste geponste laag en mijn afdrukje iets zou kunnen doen. Uiteindelijk nog een poos aan het rommelen en zuchten geweest bij het witte laagje. Ik wilde dat laagje net anders dan de standaardmaten dat alles goed aansluit etc. Uiteindelijk is het gelukt. Een hele andere kaart dan ik in mijn gedachten had, maar wel naar mijn zin. Nu zit ik dus nog te staren naar die afdruk voor mijn vriendin, want met dat Tilda papier en dat afdrukje gaat er toch echt een kaart komen. Of het gaat lukken zullen je hopelijk snel hier zien.

6 opmerkingen:

 1. wat een prachtig kaartje heb je gemaakt. Zo lief met al die lieveheersbeestjes. En wat is het papier van Tilda toch mooi. Ik heb het ook liggen maar moet er nog mee aan het werk.
  Een fijne dag.

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Wow! Wow!
  Deze kaart is heel mooi.
  Het papier lijkt wel van Broderiestof, dat gebruikte ik vroeger veel, als ik jurkjes voor mijn dochter naaide.
  Echt fantastisch mooi.

  Groetjes Jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Diane,
  Je kaart is echt heel mooi geworden net zoals Jolande zeg lijkt wel broderie.
  En ik heb dat ook wel eens soms lukt het niet zoals je wil en dan blijf je maar bezig en er gebeurd niets.
  Erg is dat hé,gelukkig hebben we dat allemaal wel eens. Maar alles is goed gekomen je kaart is super mooi.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja als dit niet degene is die je in gedachten had, dan snap je natuurlijk wel dat we nieuwsgierig zijn hoe de kaart voor je vriendin gaat worden.
  De kleuren zijn prachtig.
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij past er inderdaad helemaal bij! vind het echt een bijzonder kaartje, kan niet uitleggen waarom precies, zou denken door de kleuren komen! vind hem in ieder geval prachtig!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vind ik dit schitterend! Heel erg mooi zo in rood, wit en blauw!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen

Ha, wat leuk dat je langs kwam en een berichtje achter hebt gelaten.

Bedankt,
Diane