zaterdag 14 mei 2011

bloemen

Ik heb de smaak wel te pakken met de ornament mallen. Het is leuk om te doen, en doordat het steeds kleine patroontjes zijn om te embossen lukt het met mijn handen gelukkig ook.

Gelijk een goede oefening om mijn handen weer sterker te maken. Tot hiertoe heb ik er eigenlijk weinig over geschreven, maar ik ben vorig jaar ziek geworden. Er zijn de eerste maanden de nodige onderzoeken geweest, maar het werd niet ontdekt waar ik ziek door/van was. Uiteindelijk kwamen we er in de zomervakantie achter dat mijn lichaam geen vitamine B12 opneemt uit de voeding, en dat was achteraf al lang gaande. Op het moment dat het ontdekt werd kon ik nauwelijks meer lopen, al mijn spieren vielen uit. Best wel eng het leek steeds meer op iets als MS. Nu krijg ik voortaan injecties, en van lieverlee knapt het op. Ik ben sinds februari weer aan het reïntegreren op het werk, en sinds 2 maanden ben ik ook aan het revalideren om alle spieren weer goed te krijgen. Best pittig, maar het gaat de goede kant op. Dat is ook de reden dat ik bij perioden weinig plaats op mijn blog, maar ook dat ik weinig op jullie blogs achterlaat aan berichtjes. Na het werken en de revalidatie kost het me behoorlijk wat energie om nog wat rond te snuffelen en te typen. En de energie die ik heb gebruik ik dan ook graag om een kaartje te maken, al lukt dat ook lang niet altijd. Maar er zitten betere tijden aan te komen. Dus kan ik alleen maar blij zijn, dat het vooruit gaat.

2 opmerkingen:

 1. heel mooi kaartje, fijn dat het de goede kant op gaat, het is zo erg als je lichaam je in de steek laat, sterkte met het verdere herstel.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Diane.
  Heel veel sterkte met alles meis.
  Groot gelijk eerst een kaartje,en waar je zin in heb.
  Dan komt de rest,dat doe ik ook.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Ha, wat leuk dat je langs kwam en een berichtje achter hebt gelaten.

Bedankt,
Diane