woensdag 18 mei 2011

Bloemenkaart

En ook vandaag is het weer gelukt om een kaart af te maken. In verschillende etappes gemaakt, maar ik ben er weer blij mee. En je blijft je verbazen over wat je in je kast hebt liggen, wat je al lang niet meer gebruikt hebt. Zo kwam ik bij het maken van deze serie ook de kleine ponsjes weer tegen. Ze blijven leuk, maar verdwijnen dan de kast in, en dan heb je er geen erg meer in om ze te gebruiken. Binnenkort de hobbykast weer eens schoonmaken, wie weet wat er dan allemaal voor leuks weer tevoorschijn komt. Of beter gezegd, wat voor leuks ik dan weer bewust zie, want de kast is op zich wel goed geordend, maar ik kijk er te weinig in denk ik.

8 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig leuke kaart en inderdaad als je je kast weer eens induik kom je weer hele leuke dingen tegen die je allang vergeten was. Ik denk dat vele van ons dit probleem wel herkennen.
  Groetjes van Jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeejjj,

  Daar ben ik dan eindelijk weer 's hoor. Ik heb wel het een en ander gemist hier geloof ik. Jij bent goed, leuk en mooi bezig zeg! En inderdaad, je hobbykast opruimen brengt altijd heel veel inspiratie vind ik. Je brengt me op een idee...

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt de slag weer aardig te pakken.
  Ook deze kaart is mooi geworden.

  groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Diane.
  Heel lief zo met die kleine bloemetjes.
  Fijn dat je weer een beetje kan freubelen.
  Sterkte met alles Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gedaan met de embossing en de mooie bloemenplaatjes! Ik heb een boekje met al mijn ponsen gemaakt. Dat zit altijd in mijn tas, zodat ik het in de winkel ook bij me heb...

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtkaart heb je weer gemaakt, ik heb ook nog een bak vol embossingmallen en ponsen, moet er toch ook maar eens in gaan snuffelen.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Diane wat heb je weer een mooie kaart gemaakt.

  Groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart Dianne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Ha, wat leuk dat je langs kwam en een berichtje achter hebt gelaten.

Bedankt,
Diane