zaterdag 16 januari 2010

Hoera een baby


Dit doosje heb ik tijdens een SOL gemaakt. Het was opnieuw enorm leuk om te doen. In eerste instantie kon ik die avond de SOL niet volgen vanwege een vergadering, maar die werd afgebeld vanwege het slechte weer. Dus ik had toen de SOL begon wel net papier uitgezocht, maar nog geen idee wat voor stempel ik zou willen gebruiken etc. Gaandeweg het maken kwam het plan om er een doosje voor een kraamcadeautje van te maken. In mijn omgeving zijn er een paar in verwachting, dan is het altijd makkelijk om wat klaar te hebben staan. Door de kleuren is het niet specifiek een meisjes- of jongensdoosje.
Het papier komt weer uit de voorraad van vorig jaar of zo. De stempel is van het merk Stampies. Hij is ingekleurd met de copic stiften. Verder heb ik de MS ponsen gebruikt om het de vierkanten te ponsen. Door de gaatjes van de pons heb ik een lintje geregen. Het lintje was wit, maar dat heb ik met de copic stift in de gewenste kleur gemaakt. De hoekjes van de deksel heb ik afgewerkt door een klein vierkantje te nemen, en 3 hoeken daarvan te ponsen. Netjes gevouwen. Het vierde hoekje heb ik grotendeels uit het vierkantje geknipt. En toen pastte het als een soort beslag om de hoeken heen. Omdat het papier al best kleurig en druk is, heb maar 1 bloemetje gemaakt en op een hoekje geplakt. Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties.

6 opmerkingen:

 1. Hij is erg leuk geworden. Dat papier is ook schitterend.
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Diane!
  Dat papier blijft ook zo ontzettend mooi en lekker fleurig.
  Fijn weekend verder!

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig doosje Diane,heel mooi papier, mooie kleuren en lief dat beertje.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een schitterend doosje geworden! Het label is ook prachtig met de grote bloem erop! Echt heel leuk om te geven en te krijgen!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Diane Wat heb je een gezellig doosje gemaakt, de kleuren zijn nutraal dat is altijd makkelijk
  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk doosje heb je gemaakt! Heb de sol helaas ook niet kunnen meemaken en ben het nog steeds van plan, maar komt er telkens niet van ;-)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ha, wat leuk dat je langs kwam en een berichtje achter hebt gelaten.

Bedankt,
Diane